Regisztráció

A programba az OMRON EVOLV, M7 Intelli IT és az M4 Intelli IT készülékek mellé 2021 márciusában bekerült az RS7 Intelli IT modell is.

“Mérjük otthon is!” klubtagnak lenni olyan, mintha egy gondoskodó baráti társaság tagja lenne. Ahol a tagok a nap 24 órájában magas szintű szakértelemmel állnak egészsége szolgálatába.

“Mérjük otthon is!” klubtagnak lenni privilégium. Azoké, akik naprakészek a betegségüket érintő kérdésekben, valamint újdonságokban, akik tudják, hogyan juthatnak csúcstechnológiájú készülékekhez kedvezményesen. Akik a rendelkezésükre álló online ügyfélszolgálattal a felmerülő- magas vérnyomással kapcsolatos-, kérdéseiket bármikor megvitatathatják és tanácsot kérhetnek.

Klubtag bárki lehet, elég hozzá a regisztráció.

Regisztráljon és megajándékozzuk 3 kuponkedvezménnyel* az alábbi vérnyomásmérő készülékekre:

(A kedvezményes kupokonokat a lenti terméklinkekre kattintva vagy a javasolt készülékek menüpontban használhatja fel a rendelés véglegesítése során. Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze.)

3 000 Ft: OMRON EVOLV felkaros okos-vérnyomásmérő Bluetooth adatátvitellel

2 500 Ft: OMRON M7 Intelli IT Intellisense felkaros okos-vérnyomásmérő pitvarfibrilláció (AFib) üzemmóddal

2 500 Ft: OMRON M4 Intelli IT Intellisense felkaros okos-vérnyomásmérő Bluetooth adatátvitellel

2 000 Ft: OMRON RS7 Intelli IT csuklós okos-vérnyomásmérő

*Egy rendelésben csak egy kuponkedvezményt tud felhasználni!

registration

A négyzet bejelölése azt jelenti, hogy megérti és elfogadja, hogy az Ön által benyújtott információkat az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően tároljuk és kezeljük. Adatkezelési tájékoztató

*