Medistance egészséggondozás

A Medistance intelligens egészséggondozási szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással a mért és hiteles adatok eljussanak az aggódó szeretteihez vagy szakorvosához. A megoldás lehetővé teszi, hogy saját vagy családtagjai egészséggondozását irányítani tudja a valós idejű, valid egészségi adatok, életjelek alapján.

Az egészség az egészség gondozásával kezdődik.

A már mindenki számára elérhető és a napi életvitel részévé tehető mérési technológia, a folyamatvezérlést optimalizáló innováció és a szakmai eljárások alapján szimulált közösségi kommunikáció összekapcsolása segítségével a Medistance az egészséggondozás, az életmódváltás eszközrendszerének új dimenzióját teremti meg.

Szolgáltatás ismertető

Mi az a Medistance?
A Medistance szolgáltatás segítségével Ön folyamatosan felügyelheti szerettei vérnyomását és vércukorszint értékeit az ország bármely pontjáról. A mérést követően a vérnyomásértékek, vércukorértékek mobil kapcsolaton keresztül egy webes egészségügyi naplóba kerülnek, ahol a hozzátartozók vagy a kezelőorvosok személyes jelenlét nélkül felügyelhetik a mért értékeket (vérnyomás, vércukor, koleszterin, triglicerid, EKG).

Milyen értékeket mérhet a Medistance szolgáltatással?
Jelenleg mérésre van lehetőség. A rendszer testsúly, testzsír, kilégzési csúcsáramlás adatokat is képes továbbítani otthoni méréssel:
– Vérnyomásérték
– Vércukor-, Koleszterin-,Triglicerid szint
– EKG

Hogyan működik a Medistance?
Medistance szolgáltatás a mérésekre a hazai piacon már bizonyított OMRON M3 IT vérnyomásmérő és Multicare IN vércukorszintmérő eszközöket használja. Ezekhez kapcsolódik a Medistance mobil adattovábbító eszköze, amely segítségével az adatok a mérést követően másodperceken belül elérhetővé válnak a hozzátartozók vagy orvosok számára. Az adatok továbbítására a Medistance GSM alapú mobil adatátvitelt használ, így az ország bármely pontjából, ahol mobil hálózat elérhető, a Medistance használható, akár még ott is, ahol a hagyományos vezetékes telefon és internet kapcsolat nem megoldható. A mért és összegyűjtött adatok egy webes felületen tekinthetők meg. Ezen webes felülethez csak azok férhetnek hozzá, akik számára a páciens hozzáférést engedélyez.

Mit kap a Medistance szolgáltatás csomagban?
1. A méréshez szükséges eszközöket (OMRON M3 IT vérnyomásmérő vagy Multicare IN vércukorszintmérő).
2. Az adatok továbbításához szükséges Medistance mobil adatátviteli eszközt.
3. A mért adatok folyamatos tárolását egy kiemelten védett adatközpontban.
4. A mért adatok bármikor és azonnali megtekintését az interneten keresztül.


További információért kattintson ide