Slider

 

Keresse a kijelölt üzletekben:

A Medistance intelligens egészséggondozási szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással a mért és hiteles adatok eljussanak az aggódó szeretteihez vagy szakorvosához. A megoldás lehetővé teszi, hogy saját vagy családtagjai egészséggondozását irányítani tudja a valós idejű, valid egészségi adatok, életjelek alapján.

Minden OMRON vérnyomásmérőnk klinikai validációval rendelkezik, nemzetközi szervezetek és klinikák nagyon szigorú követelményeinek felel meg (pl. ESH – Európai Hipertónia Társaság) a legmagasabb szintű pontosság érdekében.

Tudta, hogy 3 ember közül 1 mérése pontatlan? OMRON kutatások kimutatták, hogy a helytelenül feltett mandzsettából eredő pontatlanság az otthoni vérnyomásmérés legnagyobb hibaforrása. Az Intellisense mérési technológia (fájdalom nélküli, személyre szabott mandzsettafelfújás) segít felügyelni és ellenőrizni az emberek vérnyomását, így egészségesebb életet élhetnek anélkül, hogy egy pontatlan eredmény vagy kényelmetlen mérés miatt aggódniuk kellene.

A normál mandzsetták csak bizonyos területen mérnek pontosan, ezért meghatározott módon kell őket a felkarra helyezni. Tekintse meg a vérnyomásmérők széles választékát, amelyek között már az okos mandzsetták is megtalálhatóak, amellyel a pontos eredmény garantált, bármilyen helyzetben kerül is a mandzsettacső a felkarra.

 

A program keretében az alábbi OMRON készüléket javasoljuk.

OMRON EVOLV felkaros okos-vérnyomásmérő Bluetooth adatátvitellel

  • Mindig pontos, biztonságos mérés, akárcsak az orvosi rendelőben.
  • Vérnyomásadatok megosztása kezelőorvosával.
  • Egyedi kialakítás – mandzsettával egybeépített készülék.
  • Új generációs 360° mandzsetta – pontos mérés bármely pozícióban a felkaron.
  • Bluetooth adatátvitel okostelefonra (iOS, Android)
  • 100 mérés tárolása dátum- és időkijelzéssel.

Készülék vásárlása